Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Κανθαρέλλες αποξηραμένες 250g

Αυτοφυή μανιτάρια του είδους Cantharellus cibarius Fr. τα οποία εμφανίζονται στα ελληνικά δάση τον Μάιο και τον Νοέμβριο. Προτιμούν δάση πλατύφυλλων όπως οξίες, δρυς, φουντουκιές, λεύκες, σημίδες, φλαμουρίες.

27,00 €
3,11 €
Περιγραφή

Τα μανιτάρια αυτά είναι αδύνατο να καλλιεργηθούν λόγω των συμβιωτικών σχέσεων που αναπτύσσουν με τα δένδρα.
Εξαιρετική ποιότητα & γεύση. Επιστημονικές μελέτες και αναλύσεις δείχνουν ότι τα μανιτάρια αποτελούν τροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και χαμηλά λιπαρά. Τα αποξηραμένα μανιτάρια έχουν πλουσιότερα αρώματα και πιο έντονη γεύση από τα φρέσκα.
Οι κανθαρέλλες εντυπωσιάζουν με τη λουλουδένια τους όψη, το κιτρινοπορτοκαλί τους χρώμα και τα φρουτώδη και κομψά αρώματά τους, τα οποία αναδεικνύονται ιδιαίτερα σε λευκές σάλτσες ή σούπες.
Τα άγρια Μανιτάρια Δίρφυς συλλέγονται με την επίβλεψη ειδικών γεωπόνων, με φροντίδα και σεβασμό στο φυσικό τους περιβάλλον. Ο φυσικός τρόπος αποξήρανσής τους εξασφαλίζει αναλλοίωτα όλα τα συστατικά τους.

Διατροφική Αξία: πηγή πρωτεϊνών, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...