Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Υπόστρωμα Μανιτάρι Αρνάκι (en. Lion'mane λατ.Hericium erinaceus) 1,3Kg

Καλλιεργήστε τo πανέμορφo μανιτάρι "Αρνάκι" (Εn. Lion’mane, Λατ. Hericium erinaceus) στο σπίτι σας!

Οδηγίες Καλλιέργειας
Επιθυμητή Θερμοκρασία Ανάπτυξης: 8-25oC, υγρασία 80-90%
Αναμενόμενη Παραγωγή: 200g

Βήμα 1ο: Ανοίγετε το πλαστικό κάλυμμα μόνο από την μία μικρή πλευρά που έχει την μικρή τάπα.
Βήμα 2ο: Τοποθετείτε το υπόστρωμα όρθιο σε μια λεκάνη και ρίχνετε λίγο νερό στο πάτο της. Μπορείτε να το τοποθετήσετε και ξαπλωμένο πάνω από μια λεκάνη.
Βήμα 3ο: Ψεκάζετε τα τοιχώματα της λεκάνης και το υπόστρωμα εξωτερικά για να κρατάτε την υγρασία σε επιθυμητά επίπεδα.
Βήμα 4ο: Όταν τα αρνάκια είναι σαν μικρά μπαλάκια των 4εκ μπορείτε να τα μαζέψετε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

5,80 €
Περιγραφή

Η συνταγή μαγειρικής μας για το Αρνάκι

https://www.youtube.com/watch?v=FLXsVV-dxI8&list=PLSiKaE34R4ZJmGpQK3yv8MiUAld04VoaH&index=2&t=25s

Χρήσιμη Πληροφορία και όροι για εσάς  που είναι η πρώτη σας προσπάθεια: 

η καλλιέργεια αυτή, όπως και όλες οι καλλιέργειες (π.χ. κηπευτικά) απαιτούν διάθεση για πειραματισμό, μεράκι, εμπειρία και γνώση. Οι οδηγίες καλλιέργειας που σας δίνονται είναι απλά ενδεικτικές για να ξεκινήσετε τις δικές σας προσπάθειες. Η καλλιέργεια των μανιταριών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:  η θερμοκρασία, η υγρασία, το ποσοστό του αέρα σε CO2, η ταχύτητα του αέρα, ο ρυθμός εξατμισοδιαπνοής των μανιταριών, ο φωτισμός, η καθαρότητα του χώρου από ανταγωνιστικούς μύκητες και έντομα, ο τρόπος συλλογής, κ.α.

Ως εκ τούτου, η αγορά ενός έτοιμου υποστρώματος ή μυκηλίου (σπόρου) μανιταριών δεν καθιστά υπεύθυνο για την επιτυχή έκβαση της καλλιέργειας τον παραγωγό του υποστρώματος ή του μυκηλίου αντίστοιχα.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν φυτρώσουν μανιτάρια. Η μόνη περίπτωση που αντικαθίσταται το υπόστρωμα είναι εάν αυτό είναι σπασμένο κατά την παραλαβή ή αλλοιωμένο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αναγκαία μία φωτογραφία από το άνοιγμα της συσκευασίας και άμεση αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος εντός 2 ωρών.

Σε περίπτωση παραμονής του υποστρώματος άνω των 24 ωρών σε αποθήκη πρακτορείου λόγω καθυστέρησης παραλαβής του πελάτη δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αλλοίωση. 

Η εταιρεία μας τροφοδοτεί με υποστρώματα καλλιέργειας Πλευρώτους και κίτρινου Πλευρώτους πάνω από το 70% των Ελλήνων επαγγελματιών παραγωγών μανιταριών από το 2004. Παράλληλα, εξάγει τα υποστρώματα που παράγει σε τρίτες χώρες, ενώ τα υποστρώματα των πιο νέων και πρωτότυπων μανιταριών τα εισάγει από αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού. Οι ιδιοκτήτες είναι εξειδικευμένοι μυκητολόγοι του Γ.Π.Α. με υψηλή εμπειρία στο αντικείμενο της καλλιέργειας των μανιταριών από το 1991. Στη σελίδα μας στο facebook ανακοινώνονται κατά καιρούς σεμινάρια καλλιέργειας μανιταριών.

Τα υποστρώματά μας είναι απαλλαγμένα χημικών πρόσθετων και φυτοφαρμάκων. Το υπόστρωμα Lion'mane παράγεται από πιστοποιημένη εταιρεία της Κίνας και διακινείται στην Ελλάδα από την Μανιτάρια Δίρφυς.  

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...