Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

ΓΕΝΙΚΑ

Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-7 εργάσιμων ημερών (αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων).

*** ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ COVID

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ! Ισχύει για παραδόσεις εντός Ελλάδος. Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έως την εξομάλυνση της κατάστασης που δημιουργήθηκε με την αδυναμία των courrier να αντιμετωπίσουν την υπερβολικά αυξημένη ζήτηση, η εταιρία μας αποφάσισε να μη χρησιμοποιεί τις εταιρίες courrier! Η παράδοση θα γίνεται, μετά από συννενόηση με τον υπεύθυνο του "manitaropolio.gr", με δικό μας όχημα, με μεταφορική ή με ΚΤΕΛ.

Η συνεννόηση γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία, ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail) ή messenger.

Η επιπλέον χρέωση της διαδικασίας της αντικαταβολής είναι 1,00 ευρώ ανά αποστολή!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ

Σε περίπτωση που θέλετε φρέσκα μανιτάρια για να τα καταναλώσετε μέσα στο σαββατοκύριακο, καλό θα είναι η παραγγελία σας να δοθεί αρχές της εβδομαδας έτσι ώστε να τα έχετε ολόφρεσκα την Παρασκευή.

Αν θέλετε να παραλάβετε σε κάποια εταιρία, είναι σημαντικό να αναγράψετε τα πλήρη στοιχεία ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποστολή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Το επωασμένο και σπαρμένο υπόστρωμα πλευρώτους μεταφέρονται με χρέωση δική μας μέχρι την Αθήνα. Από εκεί τα εμπορεύματα μεταφέρονται στην μεταφορική που θα μας υποδείξετε (εντός Αττικής) με χρέωση δική μας. Τα έξοδα αποστολής από την μεταφορική που θα μας  υποδείξετε μέχρι την περιοχή σας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς . H πληρωμή για τα υποστρώματα γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό πριν την αποστολή.


ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παρακαλώ, για τις λοιπές Πρόσθετες Υπηρεσίες και/ή την Ασφάλιση Αποστολής με ταχυμεταφορική εταιρία (Courier), ενημερώστε μας για να σας υπολογίσουμε το επιπρόσθετο κόστος.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...