Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

ΓΕΝΙΚΑ

Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-7 εργάσιμων ημερών (αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων).

Προσοχή!

Σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι από την κατάσταση κάποιου από τα προϊόντα μας όταν τα παραλάβατε, παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε με ηλεκτρονικό μήνυμα το αργότερο εντός 24 ωρών και να επισυνάψετε σχετική φωτογραφία κατά την στιγμή της παραλαβής. Μετά το πέρας των 24 ωρών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές.

Μπορείτε να αποστείλτε μήνυμα στο viber του κινητού 6980088868. 

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΥΡΩ! Ισχύει για παραδόσεις εντός Ελλάδος. Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 Η επιπλέον χρέωση της διαδικασίας της αντικαταβολής είναι 1,00 ευρώ ανά αποστολή!

 

ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 

Τα φρέσκα μανιτάρια αποστέλλονται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η αντικαταβολή. 

Σε περίπτωση που θέλετε φρέσκα μανιτάρια για να τα καταναλώσετε μέσα στο σαββατοκύριακο, καλό θα είναι η παραγγελία σας να δοθεί αρχές της εβδομάδας έτσι ώστε να τα έχετε ολόφρεσκα την Παρασκευή.

Αν θέλετε να παραλάβετε σε κάποια εταιρία, είναι σημαντικό να αναγράψετε τα πλήρη στοιχεία ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποστολή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Το επωασμένο και σπαρμένο υπόστρωμα πλευρώτους μεταφέρονται με χρέωση δική μας μέχρι την Αθήνα. Από εκεί τα εμπορεύματα μεταφέρονται στην μεταφορική που θα μας υποδείξετε (εντός Αττικής) με χρέωση δική μας. Τα έξοδα αποστολής από την μεταφορική που θα μας  υποδείξετε μέχρι την περιοχή σας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς . H πληρωμή για τα υποστρώματα γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό πριν την αποστολή.


ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παρακαλώ, για τις λοιπές Πρόσθετες Υπηρεσίες και/ή την Ασφάλιση Αποστολής με ταχυμεταφορική εταιρία (Courier), ενημερώστε μας για να σας υπολογίσουμε το επιπρόσθετο κόστος.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...