Μεζεδάκι Λεντινούλα 1.5kg
Τα μανιτάρια της σειράς «ΜΕΖΕ» μαρινάρονται σε σπιτική μαρινάδα με μηλόξυδο, εσπεριδοειδή και αρωματικά βότανα όπως η Λουίζα, Θυμάρι δαφνόφυλλα. Η διακριτική οξύτητα και ο μοναδικός συνδυασμός βοτάνων μετατρέπουν τα μανιτάρια σε ένα εξαιρετικό ΜΕΖΕ.
Λίγα λόγια για την Λεντινούλα
Η Λεντινούλα είναι διεθνώς γνωστή με το ιαπωνικό όνομα «shii-take». Ξεκινήσαμε την πρώτη οργανωμένη καλλιέργεια στην Ελλάδα το 2006, σε συνεργασία με κινέζους τεχνικούς. Μέχρι σήμερα, συνεργαζόμαστε με ειδικούς μυκητολόγους από την Κίνα για την ανάπτυξη της καλλιέργειας αυτού του ιδιαίτερου μανιταριού. Το έτος 2010 η φρέσκια μας Λεντινούλα αποσπά το βραβείο «GOURMET 2009-2010» και το 2018 το Προϊόν «Μεζέ Λεντινούλα» Χρυσό Βραβείο Ποιότητας «Taste Olymp Awards 2018».
Εκτός από την μοναδική πικάντικη και πλούσια γεύση που θυμίζει αυτοφυές μανιτάρι του δάσους, περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε β-γλυκάνη η οποία συμβάλει δυναμικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, και στην ρύθμιση χοληστερόλης και σακχάρου.
Λίγα λόγια για το το Μηλόξυδο
Το μηλόξυδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως φάρμακο και είδος διατροφής.
Το μηλόξυδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως φάρμακο και είδος διατροφής. Δημιουργείται από τη ζύμωση των σακχάρων του χυμού μήλου. Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση μηλόξυδου συμβάλει στη λιποδιάλυση και στη μείωση των τριγλυκερίδιων στο αίμα. Το μηλόξυδο αποτελείται κυρίως από οξικό οξύ και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, προβιοτικά και ένζυμα. Περιέχει β-καροτένιο, ασβέστιο και κάλιο τα οποία μένουν αναλλοίωτα κατά τη διαδικασία της ζύμωσης. Επιπλέον, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσιο σε κάλιο.
Λίγα λόγια για την Λεντινούλα
Η Λεντινούλα είναι διεθνώς γνωστή με το ιαπωνικό όνομα «shii-take». Ξεκινήσαμε την πρώτη οργανωμένη καλλιέργεια στην Ελλάδα το 2006, σε συνεργασία με κινέζους τεχνικούς. Μέχρι σήμερα, συνεργαζόμαστε με ειδικούς μυκητολόγους από την Κίνα για την ανάπτυξη της καλλιέργειας αυτού του ιδιαίτερου μανιταριού. Το έτος 2010 η φρέσκια μας Λεντινούλα αποσπά το βραβείο «GOURMET 2009-2010» και το 2018 το Προϊόν «Μεζέ Λεντινούλα» Χρυσό Βραβείο Ποιότητας «Taste Olymp Awards 2018».
Εκτός από την μοναδική πικάντικη και πλούσια γεύση που θυμίζει αυτοφυές μανιτάρι του δάσους, περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε β-γλυκάνη η οποία συμβάλει δυναμικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, και στην ρύθμιση χοληστερόλης και σακχάρου.
Λίγα λόγια για το το Μηλόξυδο
Το μηλόξυδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως φάρμακο και είδος διατροφής.
Το μηλόξυδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως φάρμακο και είδος διατροφής. Δημιουργείται από τη ζύμωση των σακχάρων του χυμού μήλου. Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση μηλόξυδου συμβάλει στη λιποδιάλυση και στη μείωση των τριγλυκερίδιων στο αίμα. Το μηλόξυδο αποτελείται κυρίως από οξικό οξύ και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, προβιοτικά και ένζυμα. Περιέχει β-καροτένιο, ασβέστιο και κάλιο τα οποία μένουν αναλλοίωτα κατά τη διαδικασία της ζύμωσης. Επιπλέον, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσιο σε κάλιο.
24,00 €
Περιγραφή
Σερβίρετέ το μόνο του ή γαρνίρετε σαλάτες, σαν ορεκτικό ή σε φαγητά κατσαρόλας.
Τεμάχια ανά συσκευασία:1
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
-
Μεζεδάκι Λεντινούλα 1.5kg
Τα μανιτάρια της σειράς «ΜΕΖΕ» μαρινάρονται σε σπιτική μαρινάδα με μηλόξυδο, εσπεριδοειδή και...24,00 € -
Σάλτσα ντομάτας με βασιλομανίταρα 240g
Φρέσκιες ντομάτες από την Εύβοια βράζουν μαζί με φρέσκα βασιλομανίταρα και δίνουν μια μοναδική...4,75 €