Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Μεζεδάκι Λεντινούλα 220g

Τα μανιτάρια της σειράς «ΜΕΖΕ» μαρινάρονται σε σπιτική μαρινάδα με μηλόξυδο, εσπεριδοειδή και αρωματικά βότανα όπως η Λουίζα, Θυμάρι δαφνόφυλλα. Η διακριτική οξύτητα και ο μοναδικός συνδυασμός βοτάνων μετατρέπουν τα μανιτάρια σε ένα εξαιρετικό ΜΕΖΕ.
Το μηλόξυδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως φάρμακο και είδος διατροφής. Δημιουργείται από τη ζύμωση των σακχάρων του χυμού μήλου. Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση μηλόξυδου συμβάλει στη λιποδιάλυση και στη μείωση των τριγλυκερίδιων στο αίμα. Το μηλόξυδο αποτελείται κυρίως από οξικό οξύ και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, προβιοτικά και ένζυμα. Περιέχει β-καροτένιο, ασβέστιο και κάλιο τα οποία μένουν αναλλοίωτα κατά τη διαδικασία της ζύμωσης. Επιπλέον, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσιο σε κάλιο.
Το μηλόξυδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως φάρμακο και είδος διατροφής. Δημιουργείται από τη ζύμωση των σακχάρων του χυμού μήλου. Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση μηλόξυδου συμβάλει στη λιποδιάλυση και στη μείωση των τριγλυκερίδιων στο αίμα.


Λίγα λόγια για το Μηλόξυδο
Το μηλόξυδο αποτελείται κυρίως από οξικό οξύ και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, προβιοτικά και ένζυμα. Περιέχει β-καροτένιο, ασβέστιο και κάλιο τα οποία μένουν αναλλοίωτα κατά τη διαδικασία της ζύμωσης. Επιπλέον, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσιο σε κάλιο.


6,66 €
Περιγραφή

Ενδιαφέρουσες συνταγές στο site μας :

https://youtu.be/MrhLfz4G1mQ

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

 • dirfis-salata-manitarion-220g-2020

  Σαλάτα Μανιταριών 220g

  Ποικιλία μαριναρισμένων Πλευρώτους και Λεντινούλες, με πιπεριά Φλωρίνης, λιαστή ντομάτα και ελιά...
  5,40 €
  dirfis-salata-manitarion-220g-2020
 • dirfis-mezedaki-pleurotus-1400g-2020

  Μεζεδάκι Πλευρώτους 1.5kg

  Μαρινάρισμένα baby πλευρώτους σε αρωματικά βότανα, εσπεριδοειδή, λευκό κρασί και ξίδι.
  15,00 €
  dirfis-mezedaki-pleurotus-1400g-2020