ΥΛΙΚΑ
500γρ. φρέσκα πλευρώτους
300γρ. ποικιλία φρέσκων
30γρ ποικιλία Δάσους
1 μικρό κρεμμύδι
60ml νερό
1 κύβο κότας
Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. βούτυρο
2-3 κ.σ. αλεύρι
500 ml νερό
1 κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκκομένα και συνεχίζουμε το σωτάρισμα εως ότου μαραθούν. Προσθέτουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια, το νερό, τον κύβο, αλάτι πιπέρι μαϊντανό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Σε άλλο σκεύος (κατσαρολάκι ή τηγάνι) ψήνουμε ελαφρώς το αλεύρι με τις 2 κουταλιές βούτυρο και προσθέτουμε το νερό ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου δέσει το μείγμα (προσοχή μη σβολιάσει).
Προσθέτουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά ανακατεύοντας που και που.
ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ ΔΙΡΦΥΣ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
-
Ποικιλία Δάσους αποξηραμένα μανιτάρια 250g
Όλα τα αποξηραμένα μας μανιτάρια μαζί (Βασιλομανίταρα, κανθαρέλελες, μαύρες τρομπέτες, λεντινούλα,...28,76 € -
Λάδι Λευκής Τρούφας(Άρτυμα-condiment)250ml
Μείγμα υψηλής ποιότητας Ελληνικού ηλιέλαιου (67%) και ελαιόλαδου αρωματισμένο με άρωμα λευκής...10,38 €