Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

YΛΙΚΑ

1 βαζάκι ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ
απο την σειρά μας ΟΙ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ - ΔΙΡΦΥΣ
1 πακέτο ζυμαρικά βίδες
2 κ.σ λάδι μάυρης τρούφας ΔΙΡΦΥΣ
250γρ. μπουκετάκια μπρόκολου
2 καρότα κομμένα
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1/4 κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδου, λεπτοκομμένες
450γρ. ντομάτες τσέρι κομμένες στη μέση
1/4 με 1/2κ.γ. νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
1/2 κούπα φρέσκια μέντα χοντροκομμένη
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
200γρ. τυρί φέτα σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα τελευταία 2 λεπτά προσθέστε το μπρόκολο, τα καρότα και την κίτρινη πιπεριά. Κρατήστε 1/2 κούπα από το νερό, στραγγίξτε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά και ξαναβάλτε τα στην κατσαρόλα.Ζεστάνετε το λάδι και το λαδι μάυρης τρουφας σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Βάλτε μέσα το σκόρδο,το περιεχόμενο απο το βαζάκι ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ και σοτάρετέ το μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τις ντομάτες, τις νιφάδες πιπεριάς και 1κ.γ. αλάτι. Σοτάρετέ τα μέχρι οι ντομάτες να μαραθούν, περίπου 2 λεπτά.Προσθέστε το μισό νερό της κούπας που είχατε κρατήσει και ανακατέψτε. Ρίξτε το μείγμα της ντομάτας στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά και τα λαχανικά, προσθέστε την μέντα, την παρμεζάνα και το μισό τυρί φέτα και ανακατέψτε καλά. Αλατίστε όσο χρειάζεται.Μοιράστε τα ζυμαρικά σε ατομικά μπολ, πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί φέτα και λίγο ελαιόλαδο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
EXECUTIVE CHEF
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ



ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...