Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Γανόδερμα σε πούδρα 120g

ΩΦΕΛΙΜΗ ΔΡΑΣΗ
Τα κύρια βιοενεργά συστατικά των μανιταριών Γανόδερμα είναι οι πολυσακχαρίτες (β-γλυκάνες), τα τριτερπενοειδή, οι ινώδεις ουσίες και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα.
Οι προαναφερθείσες ενώσεις χρησιμοποιούνται ευρέως σε Ασία και Αμερική για πολλές φαρμακευτικές εφαρμογές καθώς παρουσιάζουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αναλγητική, αντιπυρετική, καρδιοτονωτική, ηπατοπροστατευτική και τονωτική δράση. Τελευταίες έρευνες δεν έχουν απλά επιβεβαιώσει όλα τα ανωτέρω, αλλά έχουν εντοπίσει πρόσθετες βιολογικές δράσεις όπως αντιοξειδωτική, αντιαλλεργική, αντιιική και σπασμολυτική. Μεγάλες δόσεις τριτερπενοειδών παρουσιάζουν ανάσχεση της ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων χωρίς να εμφανίζουν καμία τοξικότητα σε υγιή κύτταρα.

12,18 €
Περιγραφή

ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1/2 κ.γ. 2 ή 4 φορές/ημέρα

Διαλύστε ½ κ.γ. (περίπου 1g) σε 1 φλιτζανάκι του καφέ χλιαρό ή βραστό νερό, χυμό, τσάι, σοκολάτα ρόφημα, κακάο ή όποιο άλλο ρόφημα της αρεσκείας σας. Μπορείτε να διαλύσετε την ποσότητα αυτή στη σούπα σας, σε τραχανά ή ακόμη και σε σάλτσες. Πικρή γεύση.

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...