Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Κοχύλι λεντινούλα με καρότο και τσουκνίδα 400g

Κοχυλάκια με πικάντικη λεντινούλα, καρότο και τσουκνίδα δημιουργούν ένα γευστικό προϊόν. Συνδυάζεται άριστα με σοταρισμένα Πλευρώτους σε κρύες σαλάτες με λαχανικά. Χωρίς προσθήκη αυγών και γάλακτος.

5,38 €
Περιγραφή

Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα αρωματικά ζυμαρικά μας, μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, με χαμηλά  σάκχαρα και πολύ χαμηλά λιπαρά.

Φτιαγμένα από αλεύρι σίτου, αλεσμένο σε μυλόπετρα και ζυμωμένα με υψηλή περιεκτικότητα σε φρεσκοαλεσμένη πούδρα αποξηραμένων μανιταριών.

Επεξεργάζονται και αποκτούν το σχήμα τους με τη χρήση παραδοσιακών χάλκινων ιταλικών καλουπιών και αποξηραίνονται σε χαμηλή θερμοκρασία δωματίου.

Η υφή τους είναι καταπληκτική καθώς επίσης δεν σπάνε καθόλου, δεν τρίβονται και βράζουν το πολύ μέσα με μόνο 5 λεπτά ! Το νερό που προκύπτει από τον βρασμό τους είναι πλούσιο σε άμυλο και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για το μαγείρεμα σάλτσας, σούπας κλπ. 

 

 

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...