1. Γεμίστε το βαζάκι με χλιαρό νερό ή εναλλακτικά ζωμό, κονιάκ ή κρασί.
2. Μόλις μαλακώσουν, στραγγίξτε τα πιέζοντάς τα μαλακά με τα δάχτυλά σας προκειμένου να βγάλουν λίγα υγρά.
3.Σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά σε ελαιόλαδο ή βούτυρο, απλώνοντας τις φετούλες από την μία πλευρά για 1 λεπτό και για άλλο 1 λεπτό από την άλλη πλευρά. Σβήστε με λίγο κρασί. Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Μην πετάξετε τον ζωμό διότι είναι γεμάτος γεύση. Το υγρό από τα άγρια μανιτάρια χρειάζεται ελαφρύ σούρωμα. Τα ενυδατωμένα μανιτάρια μπορείτε να τα κρατήσετε στο ψυγείο μέχρι και 5 ημέρες.
H νέα μας συσκευασία προσφέρει
μεγαλύτερη ασφάλεια και φρεσκάδα
στο προϊόν, ενώ αποτελείται από λιγότερο
πλαστικό. Επαναχρησιμοποιήστε την ή
ανακυκλώστε την.
Τα προϊόντα με αποξηραμένα μανιτάρια και
αποξηραμένα λαχανικά είναι πλούσια σε
φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.
Είναι γρήγορα στο μαγείρεμα.
ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ
ΤΡΟΦΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Β
ΒΙΤΑΜΙΝΗ D και έχουν πλούσια
αντιοξειδωτική και λιποδιαλυτική
δράση.
Χρησιμα μυστικα
1.Πούδρα μανιταριών για να ενισχύσετε την γεύση στα φαγητά σας. Θρυμματίστε ξερά μανιτάρια μέσα σε μπλέντερ ή μούλτι και γεμίστε ξανά το βαζάκι σας με την πούδρα που θα προκύ-
ψει. Αρκεί 1 κ.σ. 5 λεπτά πριν το τέλος για να ενισχύσετε γευστικά ομελέτες, σούπες, σάλτσες, όσπρια!
2. Προσθέστε τα σε γέμιση για γεμιστά.Σπάστε μικρά κομματάκια με τα χέρια σας και απλά ανακατέψτε τα στη γέμιση για γεμιστά.