ΥΛΙΚΑ
500γρ. φρέσκα πλευρώτους
300γρ. ποικιλία φρέσκων
30γρ ποικιλία Δάσους
1 μικρό κρεμμύδι
60ml νερό
1 κύβο κότας
Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. βούτυρο
2-3 κ.σ. αλεύρι
500 ml νερό
1 κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκκομένα και συνεχίζουμε το σωτάρισμα εως ότου μαραθούν. Προσθέτουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια, το νερό, τον κύβο, αλάτι πιπέρι μαϊντανό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Σε άλλο σκεύος (κατσαρολάκι ή τηγάνι) ψήνουμε ελαφρώς το αλεύρι με τις 2 κουταλιές βούτυρο και προσθέτουμε το νερό ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου δέσει το μείγμα (προσοχή μη σβολιάσει).
Προσθέτουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά ανακατεύοντας που και που.
ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ ΔΙΡΦΥΣ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
-
Mανιταροπίλαφο 280g
Έτοιμο μίγμα με ελληνικό κίτρινο ρύζι , αποξηραμένα λαχανικά , αποξηραμένα μανιτάρια και...5,14 € -
Γανόδερμα σε πούδρα 120g
ΩΦΕΛΙΜΗ ΔΡΑΣΗ Τα κύρια βιοενεργά συστατικά των μανιταριών Γανόδερμα είναι οι πολυσακχαρίτες...12,18 €