Μανιταρόγυρος 220g
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ
1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι 25cm απλώστε 15g (ή 3 κ.σ.) ελαιόλαδο και ζεστάνετε σε δυνατή φωτιά.
Αδειάστε όλα τα μανιτάρια και σοτάρετε για 8 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς, αφήνοντας κενά μεταξύ των μανιταριών
και χωρίς να τα αφήνετε να κολλάνε μεταξύ τους.
2. Διαλύστε το περιεχόμενο του φακέλου σε 32g (3κ.σ.) νερό και περιχύστε τα μανιτάρια μόλις έχουν ροδίσει.
3. Ανακατέψτε τα άλλη μία φορά, σοτάρετε για 1 λεπτό και ο γύρος σας είναι έτοιμος.
Ψητά στο φούρνο! Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί (μανιτάρια, ελαιόλαδο, διάλυμα του μπαχαρικού),
απλώστε σε λαδόκολλα σε ταψί. Ψήνετε στους 200oC για 15 λεπτά στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο.
Περισσότερες πληροφορίες & συνταγές! vegangyros.gr
https://www.youtube.com/playlist?list=PLSiKaE34R4ZJmGpQK3yv8MiUAld04VoaH
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
-
Φρέσκα πλευρώτους 500g
Ολόφρεσκα μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε φέτες, που έχουν συλλεχθεί 24 ώρες πριν τα παραλάβετε....2,53 € -
Σουβλάκι μανιταριών 250g
4 χορταστικά σουβλάκια με 4 είδη μανιταριών, πιπεριές Φλωρίνης και πράσινες πιπεριές Κρήτης,...4,11 €