Μανιταρόγυρος 220g
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ
1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι 25cm απλώστε 15g (ή 3 κ.σ.) ελαιόλαδο και ζεστάνετε σε δυνατή φωτιά.
Αδειάστε όλα τα μανιτάρια και σοτάρετε για 8 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς, αφήνοντας κενά μεταξύ των μανιταριών
και χωρίς να τα αφήνετε να κολλάνε μεταξύ τους.
2. Διαλύστε το περιεχόμενο του φακέλου σε 32g (3κ.σ.) νερό και περιχύστε τα μανιτάρια μόλις έχουν ροδίσει.
3. Ανακατέψτε τα άλλη μία φορά, σοτάρετε για 1 λεπτό και ο γύρος σας είναι έτοιμος.
Ψητά στο φούρνο! Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί (μανιτάρια, ελαιόλαδο, διάλυμα του μπαχαρικού),
απλώστε σε λαδόκολλα σε ταψί. Ψήνετε στους 200oC για 15 λεπτά στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο.
Περισσότερες πληροφορίες & συνταγές! vegangyros.gr
https://www.youtube.com/playlist?list=PLSiKaE34R4ZJmGpQK3yv8MiUAld04VoaH
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
-
Φρέσκα Πλευρώτους Φιλέτα 1kg
Ολόφρεσκα μανιτάρια πλευρώτους που έχουν συλλεχθεί 24 ώρες πριν τα παραλάβετε. Ο όρος «Φιλέτα»...7,12 € -
Φρέσκα Baby Πλευρώτους 200g
Ολόφρεσκα μανιτάρια πλευρώτους που έχουν συλλεχθεί 24 ώρες πριν τα παραλάβετε. Ο όρος «baby» δόθηκε...2,37 €