Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Επωασμένο Υπόστρωμα Πλευρώτους 17kg -66lt (ΣΕΤ 5τεμαχίων)

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (GROW KIT)

Περιέχεται "μυκήλιο" Pleurotus το οποίο έχει αποικίσει όλη την μάζα του υποστρώματος σε μια διαδικασία που λέγεται επώαση και διεξάγεται στους ειδικούς θαλάμους ελεγχομένων συνθηκών της μονάδας μας.

Προτεινόμενη περίοδος για το προιόν αυτό είναι από 1η Οτωβρίου έως τέλος Mαίου.

ΦΥΤΡΩΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ MONO ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
(παρακαλούμε πριν την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 22280-71300).

62,00 €
Περιγραφή

!!!ΠΑΡΑΔΟΣΗ MONO ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
(παρακαλούμε πριν την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 22280-71300).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

1. Θερμοκρασία: 8-22ο2. Σχετική Υγρασία: 78-90% 3. Φωτισμός: φωτεινό σημείο, χωρίς άμεση έκθεση στον ήλιο. 8-10 ώρες /ημέρα 

Χώρος καλλιέργειας: Οι παραγωγικές πλευρές του μπλοκ είναι 3. Τοποθετήστε το μπλοκ με την μια μεγάλη του πλευρά (την πλευρά που δεν έχει τρύπες) προς τα κάτω. Το σημείο που θα τοποθετήσετε το μπλοκ πρέπει να είναι μόνιμα υγρό, φωτεινό, απάνεμο. Τα μανιτάρια στη φάση της πλήρους ωρίμανσης παράγουν μια σκόνη σαν γύρη που αποτελείται από δις σπόρια. Τα σπόρια αυτά αιωρούνται υπό την μορφή γύρης στην ατμόσφαιρα γι' αυτό θα πρέπει ο χώρος σας να αερίζεται πολύ καλά ή να είναι κάπου έξω.

Συλλογή: Η συλλογή γίνεται με "ξερίζωμα" της τούφας των μανιταριών με το χέρι. Για κανένα λόγω δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μαχαίρι

Μπορείτε να στείλετε τις απορίες σας στο https://www.facebook.com/DirfisMushrooms 

 

 

Χρήσιμη Πληροφορία και όροι : 

η καλλιέργεια αυτή, όπως και όλες οι καλλιέργειες (π.χ. κηπευτικά) απαιτούν διάθεση για πειραματισμό, μεράκι, εμπειρία και γνώση. Οι οδηγίες καλλιέργειας που σας δίνονται είναι απλά ενδεικτικές για να ξεκινήσετε τις δικές σας προσπάθειες.

Η καλλιέργεια των μανιταριών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:  η θερμοκρασία, η υγρασία, το ποσοστό του αέρα σε CO2, η ταχύτητα του αέρα, ο ρυθμός εξατμισοδιαπνοής των μανιταριών, ο φωτισμός, η καθαρότητα του χώρου από ανταγωνιστικούς μύκητες και έντομα, ο τρόπος συλλογής, κ.α.

Ως εκ τούτου, η αγορά ενός έτοιμου υποστρώματος ή μυκηλίου (σπόρου) μανιταριών δεν καθιστά υπεύθυνο για την επιτυχή έκβαση της καλλιέργειας τον παραγωγό του υποστρώματος ή του μυκηλίου αντίστοιχα.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν φυτρώσουν μανιτάρια. 

Επιστροφές ή αντικατάσταση υποστρώματος: Η μόνη περίπτωση που αντικαθίσταται το υπόστρωμα είναι εάν αυτό είναι σπασμένο ή αλλοιωμένο κατά την παραλαβή. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αναγκαία μία φωτογραφία από το άνοιγμα της συσκευασίας και άμεση αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος εντός 2 ωρών. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.  

Σε περίπτωση παραμονής του υποστρώματος άνω των 24 ωρών σε αποθήκη πρακτορείου λόγω καθυστέρησης παραλαβής του πελάτη δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αλλοίωση. 

Η εταιρεία μας τροφοδοτεί με υποστρώματα καλλιέργειας Πλευρώτους και κίτρινου Πλευρώτους πάνω από το 70% των Ελλήνων επαγγελματιών παραγωγών μανιταριών από το 2004. Παράλληλα, εξάγει τα υποστρώματα που παράγει σε τρίτες χώρες, ενώ τα υποστρώματα των πιο νέων και πρωτότυπων μανιταριών τα εισάγει από αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού. Οι ιδιοκτήτες είναι εξειδικευμένοι μυκητολόγοι του Γ.Π.Α. με υψηλή εμπειρία στο αντικείμενο της καλλιέργειας των μανιταριών από το 1991. Στη σελίδα μας στο facebook ανακοινώνονται κατά καιρούς σε σεμινάρια καλλιέργειας μανιταριών.

Τα υποστρώματά μας είναι απαλλαγμένα χημικών πρόσθετων και φυτοφαρμάκων. Το υπόστρωμα αυτό παράγεται στις εγκαταστάσεις μας.  

Τεμάχια ανά συσκευασία:5

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...