Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Μυκήλιο σπόρος Χρυσά πλευρώτους 200g

Σπόρος ΧΡΥΣΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ 200g

Σπόρος από μανιτάρια του είδους Pleurotus citrinopileatus. Λέγονται αλλιώς και κίτρινα ή χρυσά πλευρότους. Εντυπωσιακά χρυσοκίτρινα μανιτάρια με ευχάριστο άρωμα λουλουδιών και καταπληκτική φρουτώδη γεύση. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Αυτό, γιατί η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τον σπόρο αυτό για δικές τις καλλιεργειες και συσκευάζει ολόφρεσκο το προιον λίγο πριν την αποστολή.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Ο σπόρος είναι με ζωντανό φρέσκο μυκήλιο και όχι με αποξηραμένο χαμηλής βλαστικότητας μυκήλιο.

Αναπτύσσεται άμεσα με 100% ποσοστό βλαστικότητας.

8,00 €
0,92 €
Περιγραφή

 

 

Χρήσιμη Πληροφορία για εσάς  που είναι η πρώτη σας προσπάθεια: η καλλιέργεια αυτή, όπως και όλες οι καλλιέργειες (π.χ. κηπευτικά) απαιτούν διάθεση για πειραματισμό, μεράκι, εμπειρία και γνώση. Οι οδηγίες καλλιέργειας που σας δίνονται είναι απλά ενδεικτικές για να ξεκινήσετε τις δικές σας προσπάθειες. Η καλλιέργεια των μανιταριών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:  η θερμοκρασία, η υγρασία, το ποσοστό του αέρα σε CO2, η ταχύτητα του αέρα, ο ρυθμός εξατμισοδιαπνοής των μανιταριών, ο φωτισμός, η καθαρότητα του χώρου από ανταγωνιστικούς μύκητες και έντομα, ο τρόπος συλλογής, κ.α.

Ως εκ τούτου, η αγορά ενός έτοιμου υποστρώματος ή μυκηλίου (σπόρου) μανιταριών δεν καθιστά υπεύθυνο για την επιτυχή έκβαση της καλλιέργειας τον παραγωγό του υποστρώματος ή του μυκηλίου αντίστοιχα. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν φυτρώσουν μανιτάρια. Η μόνη περίπτωση που αντικαθίσταται το υπόστρωμα είναι εάν αυτό είναι σπασμένο κατά την παραλαβή. Σε αυτη την περίπτωση, είναι αναγκαία μία φωτογραφία από το άνοιγμα της συσκευασίας.

Η εταιρεία μας τροφοδοτεί με υποστρώματα καλλιέργειας Πλευρώτους και κίτρινου Πλευρώτους πάνω από το 70% των Ελλήνων επαγγελματιών παραγωγών μανιταριών από το 2004. Παράλληλα, εξάγει τα υποστρώματα που παράγει σε τρίτες χώρες, ενώ τα υποστρώματα των πιο νέων και πρωτότυπων μανιταριών τα εισάγει από αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού. Οι ιδιοκτήτες είναι εξειδικευμένοι μυκητολόγοι του Γ.Π.Α. με υψηλή εμπειρία στο αντικείμενο της καλλιέργειας των μανιταριών από το 1991. Στη σελίδα μας στο facebook ανακοινώνονται κατά καιρούς σεμινάρια καλλιέργειας μανιταριών.

Τα υποστρώματά μας είναι απαλλαγμένα χημικών πρόσθετων και φυτοφαρμάκων.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...