Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Κόρντισεπς αποξηραμένα 30g

Προέλευση: ΚΙΝΑ

Πρόκειται για καλλιεργούμενα μανιτάρια του είδους Cordyceps militaris (L.) Fr. (1818). Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μανιτάρια που στη φύση μεγαλώνουν στο σώμα εντόμων.

5,55 €
Περιγραφή
Τα μανιτάρια αυτά περιέχουν αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ακόρεστα λίπη, τα οποία δίνουν στο μανιτάρι την πλούσια βιονεργή δράση.
Σύμφωνα με μελέτες τα ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ που περιέχονται στα μανιτάρια κορντυσεπς είναι : Κορντισεπικό οξύ, κορντισεπΊνη, αμινοξέα, γλουταμινικό οξύ, πολυσακχαρίτες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Β12.
Συμβάλει στην πρόληψη  νεφρικών διαταραχών, βοηθά στην αντιμετώπιση τής κίρρωσης του ήπατος, στη θεραπεία των ασθενών με ηπατίτιδα Β στη μείωση του άγχους και στη καταπολέμηση των αναπνευστικών προβλημάτων όπως η βρογχίτιδα, άσμα. Ρυθμίζει τη καρδιακή λειτουργία και αυξάνει τη ροή του αίματος.
Επίσης είναι από τα διασημότερα αφροδισιακά, βοηθά στην ανικανότητα και στην πρόωρη εκσπερμάτωση, ενώ θεωρείτε φυσικό αναβολικό!
Χρήσεις- Δοσολογία
Μπορείτε να τα μουλιάσετε  σε χλιαρό νερό για 10 λεπτά και να πιείτε το νερό.
Τα μουλιασμένα μανιτάρια μπορείτε να τα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο για 2 λεπτά και στην συνέχεια να τα προσθέσετε σε σάλτσες και φαγητά κατσαρόλας.
Ακόμη μπορείτε να ρίξετε 5 μανιτάρια για κάθε μερίδα) σε φαγητά κατσαρόλας όπως σούπες και όσπρια 10 λεπτά πριν το τέλος.

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...